Header image

Succé för HAGS Inspektion

October 2017

Applikationen HAGS Inspektion som effektiviserar arbetet med tillsyn och besiktning av lekplatser, väckte stort intresse när den lanserades på Elmia Park i år. Nu finns en möjlighet att ta del av ett verkligt förmånligt introduktionserbjudande. 

En lång rad representanter för kommuner och bolag besökte HAGS monter på Elmia Park i september i år och tog del av demonstrationerna av appen HAGS Inspektion.
– Responsen var fantastiskt positiv. Det är tydligt att den fyller ett verkligt behov, konstaterar Tove Due på HAGS. 

Effektivare att jobba digitalt
Appen underlättar dokumentationen och säkerställer att arbetena blir gjorda. Eftersom processen är digitaliserad, slipper användaren såväl papper och penna som efterarbete.
– I dagsläget är det många som fortfarande jobbar analogt med besiktningar och tillsyn, säger Tove Due.

Enkelt komma igång
Det är väldigt enkelt att komma igång med att använda HAGS inspektion. Man kontaktar HAGS, en sakkunnig kommer ut och installerar appen och sen är det bara att sätta igång. Appen är dessutom väldigt användarvänlig, vilket talar för att den verkligen blir använd. HAGS Inspektion är utvecklad att fungera mot EN-standarden SSEN 1176.

Gratis uppläggning och installation
För att göra det ännu enklare att komma igång med HAGS Inspektion presenterar HAGS ett specialerbjudande som gäller fram till årsskiftet:
Alla kunder som tecknar sig för minst ett år får gratis uppläggning och installation av appen.
För kommuner gäller dessutom att man får fritt antal användarlicenser första året.

Har du frågor? Vill du att vi kontaktar dig? Skicka ett mail till: inspektion@hags.com

Läs mer: http://www.hags.se/page/hags-inspektion